Movie time

Laatst vertelde een vriendin van mij dat zij een hele goede film had gezien, en hij belandde op mijn “Movie to watch” lijstje.

Eergisteravond hadden Patrick en ik weer even een momentje samen en toen schoot mij deze film weer te binnen, Do you believe?

 

Do you believe

 

Soms kijk je een film en die zet je aan het denken, en dit is zo’n film.
De vraag “Do you believe?” word al aan het begin van de film gesteld en vervolgens krijgen vele deze vraag te verwerken, ieder op zijn eigen manier.

Eerlijk gezegd, had ik ook weer even een “wake up call” zo net na de kerst, ondanks dat ik bewust kerst was ingegaan als geboortefeest en verder geen bijzonderheden.

Dit is een film die realistisch is voor een ieder, gelovig of niet. In deze film vragen zo om een actie, een reactie, en wat voor een dat maakt niet uit, als je maar in beweging komt.
Ik moest denken aan het spel “domino” er gaat 1 steentje om en vervolgens komt er een ketting reactie van vallende steentjes.

Do you believe?  een algemene vraag die iedereen kan beantwoorden met Ja of Nee, maar durf je ook verder te gaan? na te denken? en te kijken of je die Ja of Nee om kan zetten in energie?

Ik raad je echt aan, Nee daag je uit, om deze film te gaan kijken of je nou wel of niet in God gelooft. Ik beloof je dat het een film is die zeker de moeite waard is.

Je kan de volledige film terug vinden via deze link op YouTube: Do you believe?

Dank je wel voor het delen op:

1 Comment

  1. Eveline (LookAroundTheCorner) on 29 December 2016 at 21:19

    het is INDERDAAD een super mooie film. Het laat zien dat in wat voor laag in de maatschappij je ook leeft, je je deze vraag af moet vragen.

Reacties zijn welkom.