Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Het is oudejaarsavond, bijna nieuwjaarsdag, de afgelopen periode ben ik bezig geweest met het opnieuw ontwerpen van mijn website. Het idee is ontstaan in een periode van rust. Langzaam aan ben ik Facebook aan het afsluiten, mijn website – blog is nog gekoppeld aan Facebook, maar op mijn privé pagina heb ik zo goed als al mijn vriendjes en vriendinnetjes ” ontvriend”, groepen heb ik verlaten. De reden dat ik op Facebook keek, was omdat een van mijn dochters mij ergens in hadden getagd, of dat een van mijn zussen wat onze Facebook pagina had gedeeld en natuurlijk om te kijken of er reacties waren onder mijn blogs.

Mijn deadline had ik op 31 december gesteld, ik had als doel om 2018 te starten met een nieuw uiterlijk op mijn site. Is het gelukt…. grotendeels wel. Oude blogs ben ik nagelopen, geprobeerd om verdwenen plaatjes terug te vinden en dit is deels gelukt. Al lezende zag ik dat ik al vanaf 2012 blog, wat een tijd al weer. Het lijkt wel een soort dagboek als ik het terug lees, en dat brengt een lach en een traan, verwondering, liefde en herkenning. Soms lees ik dingen waar ik meerdere keren over geschreven heb, en andere dingen zijn moment opnames geweest.

Ik heb mezelf voorgenomen om geen “professioneel”  blog te maken, dus niet alles zal netjes op zijn plek staan, spelfouten zullen te vinden zijn, en de lay out zal ook niet altijd je van het zijn, maar zo is het ook in mijn leven. Ik wil genieten, schrijven als het op mijn hart komt, maar vooral schrijven vanuit mijn motto: Natuurlijk leven in geloof.

Mijn leven met God is de reden dat ik schrijf, en Hij is ook de regisseur en spreekbuis voor mijn schrijfsels. Ik hoop dan ook  dat ik komend jaar weer mag schrijven, dat ik mensen mag raken en bemoedigen, maar bovenal kennis mag laten maken met God, onze schepper.

lieve lezers, ik wens jullie een gezegend 2018.

Deel dit bericht op

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on twitter

1 thought on “2018 luiden we in…”

Leave a Comment

Scroll to Top