Als je tijd te kort komt….

Ik had mijzelf voorgenomen om op maandag, woensdag en vrijdag te bloggen, dat ging vorige week al meteen mis. Tenminste maandag ging goed, maar woensdag was ik de hele dag stembureau lid en teller en laat thuis, en vrijdag zijn Patrick en ik een nachtje weg geweest. Vervolgens het weekend nog druk dus, tijd te kort.

Het waren rare dagen, woensdag was ik 1 uur in de nacht thuis, donderdag moest ik echt even bijkomen (ik ben ook geen 18 meer) Gelukkig mocht ik uitslapen want Patrick was vrij, maar het werd toch weer laat, want mijn schoonouders kwamen in de avond weer langs. Meestal zitten we op donderdag avond met mijn schoonouders en lezen we uit de bijbel of bespreken we teksten die we zijn tegengekomen.

Vrijdag moest Patrick werken, maar rond een uur of 4 was hij thuis, Danisha ging bij haar vader logeren, en Djaëla mocht voor het eerst een nacht alleen thuis blijven. Spannend voor haar maar ook voor mij, want ja wat gaat ze doen??

Joshua mocht een nachtje bij opa en oma logeren, dus die hebben we afgezet en na een kop koffie gingen we naar Scheveningen, het was heerlijk weer ondanks de harde wind. Nadat we de tassen op de kamer neer hadden gezet, zijn we naar de griek gegaan. Waarom nou de griek?  Nou, 11 1/2 jaar geleden zijn we op vakantie geweest naar Griekenland, en op de laatste dag, toen we op het vliegtuig zaten te wachten, heeft hij mij ten huwelijk gevraagd. De griek blijft dus altijd een soort van speciaal plekje, we hebben heerlijk gegeten. Halverwege kwam er een stel binnen lopen en bleek dat de man een collega is. Hoe kan je het treffen, weekendje Scheveningen en een collega tegenkomen?! We wisten nog niet wat we zouden gaan doen na het eten, maar zei vertelden dat Crazy Piano’s erg gezellig is en vlak bij het hotel, dus op naar Crazy Piano’s.

Ik had al wel gehoord van Crazy piano’s en filmpjes gezien op You Tube, maar was er nog nooit geweest.  Het was al lekker druk toen wij binnen kwamen, maar toch nog een tafeltje voor ons vrij.

Wat een leuk concept is dat zeg, in het midden 2 vleugels, een drum en keyboard, artiesten die elkaar afwisselen op de instrumenten en ze spelen alleen maar aangevraagde nummers. Ik vind het een kunst, je moet alles maar uit je hoofd kennen en meteen kunnen spelen en zingen.

op de tafels lagen servetten, op de voorkant de afbeelding die je links ziet en op de achterkant (foto rechts) kon je dan je verzoekje schrijven en afgeven.

Even later stappen de collega en zijn vrouw binnen, en daar hebben we nog even gezellig mee zitten kletsen. Wat blijkt, ook christen, en ons gesprek kwam al snel op de Alpha cursus uit. Ik vond het heel bijzonder, net alsof het zo had moeten zijn dat we elkaar tegen zijn gekomen, Alpha heeft bij mij een speciaal plekje, maar dat een andere keer.

Om een uur of 2 vonden mijn voeten het niet leuk meer dus zijn we lekker naar het hotel gegaan. De volgende ochtend rustig aan wakker worden en de boulevard op. Kopje koffie bij de pier, en nog even een rondje door Sea life lopen. Helaas was er veel dicht op de boulevard, waren ze aan het verbouwen, maar we zijn lekker uitgewaaid.

Uiteindelijk zijn we bij “Pa & Ma” blijven eten en daarna naar huis gegaan, zodat Joshua er op tijd in lag.

Tot dat dan de wekker om 7:30 uur weer gaat op zondag ochtend, de 1e tenniswedstrijd van Joshua dient zich aan. Tussen de buien door heeft hij lekker gespeeld. Nog even een stukje van de samenkomst mee pikken en de lunch en daarna weer naar huis om een middagje gewoon niks te doen.

En nu, nu is het maandag, zijn de kinderen naar school, Patrick aan het werk, en zijn de 1e dingen op mijn ToDo lijstje al weer afgestreept. Nu even een uurtje niks doen, voel een griepje opkomen, dus even energie opdoen, totdat de kinderen thuis komen. Mijn eten is al bijna klaar, tennis gaat niet door, wij komen de avond wel door.

Fijne avond alvast.

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?