Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Het is weer zover, bijna het einde van het schooljaar, dit besefte ik mij gisteren toen ik zoonlief en klasgenootjes ophaalde van hun kamp.

Groep 6 zit er alweer bijna op, op naar groep 7, volgende week nog rapportgesprek, oh nee “portfolio gesprek” noemen we dat tegenwoordig. Je kind mag dan zelf vertellen over zijn portfolie, wat gaat er goed, wat iets minder, wat vind ik leuk, enz. enz.
Ik besef me in eens dat ik nog 2 jaar op deze school mag doorbrengen, dat schiet lekker op. Tegen die tijd ben ik ca. 14 jaar verder, 2 directeuren zien komen en gaan, diverse meesters en juffen ontmoet en afscheid van genomen, en werd er gisteren nog tegen mij gezegd dat ik ondertussen tot het meubilair behoor….

Nee het is best gezellig op school, met zijn ups en downs, beslissingen die genomen worden waarvan ik denk “totaal onlogisch” maar ja, ik ben maar een ouder…Mijn kinderen hebben het naar hun zin gehad, kijken met veel plezier terug op hun basisschooltijd en dat vind ik het belangrijkste.

[pdf-embedder url=”http://natuurlijkleveningeloof.nl/wp-content/uploads/2017/07/lieve-juffen-en-meesters-1.pdf” title=”lieve juffen en meesters”]

Deel dit bericht op

Leave a Comment

Search
Scroll to Top