Blog

In 2012 ontstond het gevoel dat ik een blog moest gaan starten. Dit heb ik in eerste instantie aan de kant geschoven, maar uiteindelijk ben ik toch begonnen. Via ” blogger”  maakte ik een account aan en toen begon het schrijven.

Mijn idee was, en is, dat ik mensen en eigenlijk voornamelijk vrouwen wil bereiken. Ik merkte namelijk in mijn eigen leven, dat het net is alsof je leven perfect moet zijn, dat de buitenwereld maar moet denken dat jij alles netjes op een rijtje hebt en de perfecte vrouw, moeder, werkneemster, huishoudster, kok, manager enz. enz. bent. Nee niets is minder waar, perfectie is heel moeilijk en eigenlijk niet nodig.

Met het schrijven van mijn blogs, wil ik je meenemen in mijn leven, mijn gedachten gang, en ik hoop dat ik je hiermee een hart onder de riem kan en mag steken, dat het je kracht geeft en misschien wel een andere kijk op het leven. Dat je je schaamte op zij mag zetten, en zelfverzekerder door het leven mag gaan. Dat je beseft dat er iemand is die van jou houdt, wat je ook doet. En dat dat de belangrijkste reden is om door te gaan in dit leven, hoe somber het er soms ook uit ziet.

Wees jezelf, blijf jezelf,

bouw en draag je steentje bij.

Er is er maar 1 die jou kan veranderen,

maar blind vertrouwen hoort daar wel bij.

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?