Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Soms moet je jezelf een cadeautje geven…..

Huh, zou je zeggen, waarom dan?
Nou gewoon, omdat je het waard bent om je geliefd te voelen, om een schouderklopje te krijgen, als je vind dat je dat verdient hebt….. Maar als je jezelf dan een cadeautje geeft, denk dan wel na over wat je jezelf geeft…. Ja jij bent lekker, zul je nu denken.. Dan doe ik ook wat ik echt leuk vind…..

Dit boek mocht ik lezen van Ark media, in ruil daarvoor schrijf ik een recensie. Dit heb ik al op diverse sites gedaan, maar kan het niet laten om het hier ook nog te doen.
Daarom ben ik ook begonnen met bovenstaande tekst.

Ik had al een paar keer met dit boek in mijn handen gestaan in de boekwinkel, maar het kwam steeds niet uit. Toch trok het, en het was voor mij dan ook een cadeautje toen ik dit boek “won” om een recensie te schrijven.

De buitenkant alleen al ziet er lief en waardevol uit, een echt cadeautje.
Het voorwoord geeft je meteen de stemming om te gaan lezen.
Ieder hoofdstuk begint met een bijbel tekst wat je helpt om verder te kijken dan je neus lang is.
Je kan er vervolgens zelf voor kiezen om “gewoon” te lezen of om dieper op de stof in te gaan en vervolgens de diepte in te gaan door het gebed en de vragen te beantwoorden aan het einde van ieder hoofdstuk.
Durf je de uitdaging aan te gaan om jezelf te onderzoeken???

Door 7 verschillende hoofdstukken heen word je een spiegel voor gehouden.
Mijn conclusie, 7 eigenlijk voor de hand liggende onderwerpen, die je laten zien hoe waardevol je nou eigenlijk bent, ongeacht je verleden en heden.
We hoeven niet min over onszelf te denken, en dat heeft Carianne Ros, heel goed omschreven in dit boek.

Als je het jezelf niet cadeau doet, dan is er altijd wel iemand anders die dit schouderklopje (duwtje in de rug)  kan gebruiken.

Vervolgens werd ik zaterdag morgen wakker met een lief berichtje van mijn man: “Je bent geliefd”

Nu kan ik er gewoon niet meer onderuit….. 😉

Je bent Waardevol

Deel dit bericht op

2 thoughts on “Cadeautje aan jezelf”

Leave a Comment

Search
Scroll to Top