kerstkaartjes

De Decembermaand bijna voorbij….

Jaja het is alweer 26 december, wat vliegt de maand voorbij. December loopt op zijn einde, en waar ik me had voorgenomen om deze maand gewoon “normaal” te doen, merk ik dat ik toch word opgeslokt door alle activiteiten die er zijn.

De kinderen hebben kerstviering op school, afscheid van de club, alles wordt voor je gepland dus kan je niet anders dan je even aanpassen. Vind ik dat erg, Nee, maar ik kan me voorstellen dat het voor veel ouders een ramp is, in hun ogen. Je hele schema ligt overhoop en je moet anders plannen dan anders.

Toch heb ik afgelopen maand enorm genoten, niet zoveel geschreven als ik wel had willen doen, maar achter de schermen bezig geweest met mijn blog. Een nieuwe lay-out voor de nieuwsbrieven gevonden, en bij deze test ik die meteen uit. Kijken of het werkt en wat jullie er van vinden?!

Vandaag is het 2e kerstdag, een dag zoals alle anderen? of een speciale dag? Voor mij een dag van uitslapen, Patrick is al het hele weekend aan het werk, en ik geniet van de kinderen, ze zijn alle 4 thuis.

Al 3 jaar verstuur ik geen kerstkaarten, dit jaar kreeg ik een ingeving, ik denk omdat ik me meer bezig ben gaan houden met wat Kerst nou eigenlijk inhoud. Het resultaat van mijn kerstkaartjes:

kerstkaartjes

De binnenkant is bij iedereen hetzelfde, maar de buitenkant kan verschillen.

Ik ben dankbaar dat Jezus is geboren, en dat dat niet op 24 december is, dat is een ander verhaal, maar we mogen ons er ieder jaar weer van bewust worden dat Jezus is geboren, en nadenken over wat dat betekent of je nou gelooft of niet.

Van de week kwam ik dit filmpje tegen, en dat wil ik toch even delen, ook een bewust wording van wat er afgelopen jaren is veranderd, misschien geldt dat ook voor jou? misschien ook niet?! Ik zou zeggen kijk ernaar en ik hoop dat het je doet inzien dat er een waardevolle betekenis aan het verdwijnen is.

Ik wens iedereen nog een fijne dag toe vandaag.

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?