Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Dus jij wilt niet meer naar de kerk (recensie)

Vorige week kreeg ik een boek te leen van mijn schoonmoeder, ze dacht dat het wel wat was voor mij. Ze had het zelf geleend van een vriendin, maar ik mocht het ook lezen. De titel bracht mij twijfels, zou het een boek zijn met verwijten? iemand die het beter weet? iemand die gaat vertellen hoe het moet? Maar het boek heeft mij verbaasd doen staan, en het las ook nog heerlijk makkelijk weg.

“Dus jij wilt niet meer naar de kerk” is een fictief verhaal over Jake, die een man, John, ontmoet op de meest vreemde en bijzondere momenten in zijn leven. Er komt een moment dat hij denkt dat John een discipel van de Heer Jezus is, vanwege de antwoorden die hij krijgt op zijn vragen maar ook vanwege de kennis die John heeft. Het lijkt wel of John naast de Heer Jezus heeft gewandeld.

In een tijdsbestek van ca. 4 jaar komt Jake, John tegen in vreugdevolle en moeilijke momenten in zijn leven. Altijd op het “juiste” ogenblik. Soms met antwoorden maar soms brengt zijn bezoek alleen maar meer vragen omhoog.

Ondanks dat het een fictief boek is, is het zeer herkenbaar en te spiegelen naar je eigen leven.

Omdat het boek te leen was, ging ik zelf op zoek naar het boek, ik was ook nieuwsgierig naar de achtergrond van de schrijver. Hier bleek dat Jake Colsen een pseudoniem is van Wayne Jacobsen en Dave Coleman. Wil je meer over ze weten dan kan je kijken op de website Livestream.

Wil je het boek lezen dan kan je het hier downloaden in PDF of Word bestand in verschillende talen. Ik raad het echt aan, geniet ervan.

Deel dit bericht op

Leave a Comment

Search
Scroll to Top