Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Een dagje gewoon genieten

Van de week schreef ik over rust op mijn blog en had ik een post op Instagram. Mooi om te lezen dat het mensen toch aanspreekt en aan het denken zet. Toch kwam bij mij de vraag: Als ik zoveel berichten, post, filmpjes, bijbel studies enz. over rust zie, wat doen al die mensen dan? Hoe nemen zij rust??

Gisteren was Patrick een dag vrij, hij zou bij de buurman gaan klussen. Voor mij een reden om even de boel de boel te laten en op de koffie te gaan bij een vriendin. Dit zijn mijn momenten van energie opdoen. Als thuisblijfmama vermaak ik me prima hoor, maar soms lijkt he alsof mijn hersenen stil staan en verstoffen en dan wil ik er even uit zonder op de klok te hoeven letten. Het was dan ook een relaxte ochtend, lekker bijkletsen en elkaar inzichten mogen geven.

Toch blijven er altijd “klok momentjes” want de hond moest uitgelaten worden. Dus tegen het begin van de middag naar huis, nog even gegeten en Joshua een kus gegeven zodat hij weer naar school kon en toen het bos in. Heerlijk verstand op 0 en wandelen.  Vervolgens konden we nog even wat boodschapjes doen. We gingen op zoek naar een vuurschaal, maar helaas niet te vinden. Er zou er nog 1 staan in Harderwijk, dus besloot ik daar heen te gaan met Joshua.

Toen Joshua uit school kwam zijn we met zijn tweetjes in de auto gestapt en naar Harderwijk gereden om de schaal op te halen.

Op de terugweg nog even langs de eierautomaat, want tja :”mama…. wat is dat eigenlijk een eierautomaat?”

Thuis gekomen, natuurlijk meteen de vuurschaal in elkaar zetten en er op koken. Als bushcraft kid moet je dat natuurlijk wel kunnen.

Ik heb genoten gisteren, ik heb rust genomen, energie opgedaan..

Deel dit bericht op

1 thought on “Een dagje gewoon genieten”

Leave a Comment

Search
Scroll to Top