Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Fearless in 21 days (recensie)

Fearless in 21 Days: A Survivor’s Guide to Overcoming Anxiety is de titel van dit boek van Sarah E. Ball. Het is bewezen dat je in 21 dagen je brein positief kan veranderen en dit is wat Sarah ons ook laat zien, lezen en als je er echt mee aan de slag gaat, ook ervaren.

Als ervaringsdeskundige in depressiviteit , neemt Sarah je mee in haar verhaal. Ze laat je zien hoe haar leven veranderd is, wat haar is “overkomen” maar vooral hoe ze dit heeft overleeft. Wat haar heeft geholpen om er weer bovenop te komen. Hoe je je gedachten kan veranderen in opbouwende, positieve manier. Vergt dit wat, ja zeker, je moet er wat voor doen, maar daar staat dan ook tegenover dat je vrij kan worden en uiteindelijk mag zijn van angst, paniekaanvallen en meer.
God heeft haar gebruikt om ons te leren om te gaan met depressiviteit, zou ik bijna zeggen.
Het fijne aan dit boek is dat het niet alleen voor mensen is, die kampen met depressiviteit, maar ook voor mensen die in hun eigen omgeving mensen mee maken die hier door heen gaan. Er is zelfs 1 hoofdstuk puur voor familieleden, vrienden etc. geschreven.

Wil je meer weten over depressiviteit, angst en paniekaanvallen, wil je groeien en een steuntje in je rug, lees dan zeker dit boek. (ook zeker aan te raden voor mensen die niks met het geloof hebben)

Met dank aan Netgalley & FaithWords 

Deel dit bericht op

Leave a Comment

Search
Scroll to Top