Geestelijk strijd

Hallo allemaal,

Het is al weer een tijdje terug dat ik wat geschreven heb, maar ik hoop dat het vanaf nu weer wat regelmatiger gaat worden.

Gisteravond viel het kwartje, dit is geestelijke strijd……
Jaja, denk je waarschijnlijk, het zal wel….. In mijn geval wel.

Afgelopen weken ben ik gigantisch druk geweest. De laatste 2 weken voor de vakantie vooral. De kinderen hadden nog de laatste activiteiten op school waarbij ze dachten, dat vind mama ook leuk 😉 En dan sta je natuurlijk gewoon klaar voor je kinderen. Al heb ik hier wel op sommige punten “nee” gezegd. Ook dat mag als “mama” zijnde best eens.

Toch houd dat in dat je je tiener dochter bij moet staan, met het in leveren van haar boeken. als klassenmoeder mee gaat naar de afsluitende picknick van groep 7, en als “deeltijd” klassenmoeder van groep 5 ook nog even langs “wipt” in de klas.

Ik heb een super schooljaar gehad, met groep 5 & 7 mocht ik mee naar schoolreisjes, uitstapjes enz. Het waren geweldige dagen met meest van de tijd mooi weer. Ik heb genoten, een van de redenen daarvan is de gezichten van die genietende kids.

Maar dit was even een zijstapje…

Ik had bedacht dat ik voor de vakantie nog wel even een buurt barbeque in elkaar kon draaien, dit is ook gelukt.

Even een onderbreking, het is nu vrijdag de 3e. Het bovenstaande stukje schreef ik ca. een week geleden, conclusie…. waar is mijn rust???

Afgelopen dagen zat ik wat in de lappenmand, en merk ik een gigantische geestelijk strijd… Dit varieert van druk in mijn hoofd, tot niet slapen, en rare dromen. Dingen zien die er niet zijn…..

Gisteravond voor het slapen nog even een stukje gelezen in “vrouw naar God’s hart” en ik werd wel weer even met mijn neus op de feiten gedrukt…

…. Als je tijd neemt om aan Jezus’ voeten te zitten en je te laten vullen door God’s Geest, terwijl je het geschreven woord bestudeert. Als jij je richt op het overwinnen van interne obstakels die je er van weerhouden God’s werk te doen, zul je nooit gebrek hebben aan een bediening. God’s volheid in jou zal als vanzelf overvloeien in het leven van anderen………..

Doordat ik druk ben met van alles, denk je genoeg tijd door te brengen met God, maar helaas is dit net waar. Deze signalen zullen je geestelijk altijd beïnvloeden en dan is de kunst om dit te herkennen, erkennen en er wat aan te doen.

Mijn volgende stap is dus ook. Rust nemen en aan Jezus’ voeten gaan zitten/liggen en van daaruit langzaam aan weer wat te gaan doen. Zodat God zijn werk kan doen in en door mij heen.

liefs Natasja

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?