Geloof jij in de Exodus?

Een van mijn zussen, vertelde over een documentaire die ze had gezien via Netflix, genaamd Patterns of Evidence the exodus.

 

Een filmmaker die zich afvraagt of de Exodus, uit de bijbel, wel daadwerkelijk heeft plaats gevonden. Hij gaat op onderzoek uit en vind diverse bewijzen voor o.a. de Exodus, maar stuit tegen weerstand door archeologen en egyptologen.

Ik vond het bijzonder om te zien dat mensen zoveel bewijs aan de kant schuiven omdat er ooit iemand is geweest die een tijdsplanning bepaald heeft. Men wil hier niet van afwijken, want dat zou van alles teweeg brengen.

Voor mij was het zien van deze documentaire een bevestiging van wat God mij laat lezen in de bijbel.

De website over deze documentaire vind je hier:  http://patternsofevidence.com/

Op Youtube kan je de documentaire ook kijken, hier, als is de kwaliteit niet zo best. Heb je netflix dan zou ik het daar even opzoeken voor een goed kwaliteit.

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?