Goedemorgen

Tja daar zit je dan….
Toch wel vroeg om om 5:00 uur klaar wakker te zijn…. Mijn lichaam is moe maar slapen lukt niet, reden?!
Ik denk dat ik in de avond uren maar geen koffie meer moet drinken….

Sinds ik begin dit jaar begonnen ben met veranderingen in mijn voedingspatroon, drink ik bijna geen koffie meer. Als ik het thuis drink is het cafeïne vrij en af en toe als Patrick en ik samen weg zijn wil ik nog wel eens koffie nuttigen maar niet vaak. Wat is nu het geval, gisteravond was er een info avond op de basisschool, namens de MR was ik aanwezig en heb ik nog even gezellig zitten kletsen met de ouders van de OR met een kopje koffie….. en dit was eigenlijk de 2e al want een uur daarvoor had ik er ook al 1 gehad.
2 bekertjes automaten koffie, met maar 1 klontje suiker want ja die suikers word mijn lichaam ook niet vrolijk van… Nou ik ben er dus achter dat mijn lichaam die koffie ook niet leuk vind……..
In slapen wilde al niet en ja wakker worden was er makkelijk 😉

En wat doe je dan op zo’n tijdstip…..
Waar ik gisteravond naar het plafond lag te staren en in mijn hoofd al een heel verhaal klaar had om te bloggen, ben ik dat nu even kwijt.

In gezelschap van Micha ben ik maar kaneel broodjes gaan bakken.

Lekker zo tegen de koelkast aan……

Nu het brood in de oven ligt is het ondertussen tijd om de kids wakker te maken.


links het brood in een cakeblik ipv de cupcakes, en rechts mijn ontbijtje het lekkerste blijft de topping, de kaneel saus….

En dan is het in ene 08:00 uur, maar de was is opgehangen, de kids zijn aangekleed. Nu even de bekers en bakjes klaar maken voor hun 10 uurtje en dan op naar school.
Moeders zo even een rondje met de hond en langs de moestuin en daarna een uurtje sporten. Dan is de ochtend voorbij en komen de kids al weer thuis voor de lunch. Wat we daarna gaan doen zie we dan wel weer…..

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?