Het is echt vakantie

Het is al weer even geleden, maar daar is het dan ook vakantie voor.
De meiden zijn lekker uit logeren geweest, en vorige week zijn we met z’n allen een weekje weg geweest.
Niet zomaar een week vakantie, nee Patrick & ik mochten “kampouder” zijn bij YoY tienerkampen. Met nog 5 vrouwen en 4 mannen, hebben we een week in Baarn in het bos “gewoond” samen met 46 tieners (lees 12 tot 17 jarigen)
We hebben een geweldige week gehad, waarin God iedere minuut van de dag aanwezig en aan het werk was.
Voor ons was het een totaal nieuwe ervaring, en tot 3 weken voor het starten van het kamp kenden we YoY eigenlijk niet eens.
Via facebook werd ik gevraagd om als leiding mee te gaan op een kamp,
onder het mom: “Schat heb je zin in een “gratis” vakantie ;-)” zijn we het gesprek aan gegaan. Het was de bedoeling dat wij met ca. 9 (toen nog onbekende mensen) het kamp zouden gaan leiden.
In 2 weken tijd schijn ik, volgens een van de leiding die mee was, ca. 35 mails te hebben verstuurd. Dit alleen al, was nodig om het programma voor die week rond te krijgen. Op zondag mocht de leiding al in Baarn overnachten, en het terrein verkennen. Tja en daar sta je dan met z’n 11en, elkaar nog nooit gezien en dan ga je in eens even een week bij elkaar op de lip zitten en 46 tieners vermaken.
Nou mijn conclusie, als je de kans krijgt, grijp m…..

Op dag 1 begonnen we al met een nacht spel, dag 2 stuurden we ze vroeg naar bed, en hebben we ze er weer uit getrommeld toen ze ca. 1 uur lagen te slapen. Dag 3 hebben we o.a. venetiaanse maskers gemaakt, en die hebben we op dag 4 op het Gala gedragen. Dag 5 kregen ze in de ochtend een “lopend” buffet, oftwel zoek je eten 😉 En dag 6 ging iedereen weer naar huis. Er is zoveel gebeurd om nu te noemen, maar we hebben genoten en denken er hard aan om volgend jaar weer te gaan….

liefs natas

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?