Ik ben er nog…

Na een periode van regelmatig bloggen, is er nu een periode van stilte geweest. Deze stilte kwam onverwachts door een privé situatie. De rust begint langzaam weder te keren, dus ik ga weer lekker zitten en schrijven..

Sinterklaas is het land uit, kerst staat voor de deur. Gezien wij thuis niet veel aan sinterklaas deden, bedachten Joshua en ik dat het leuk zou zijn om de kerstboom neer te zetten in het weekend voor sinterklaas.

met de stofzuiger in de aanslag werd de boom neer gezet, nu nog versieren.

Het versieren is ondertussen gedaan, en we zijn maar meteen kerst knutsels gaan maken. De ideetjes heb ik gepikt van pinterest.

Een sneeuwpop van boterhamzakjes.

Een sneeuwpop van oude tafelpoten,

Hij waakt voor ons huis…..

tot gauw

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?