Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Toen ik deze uitnodiging zag, dacht ik leuk, samen met Danishá doen. In eerste instantie had ze hier helemaal geen zin in, totdat ze hoorde dat haar vriendinnetje ook met haar moeder zou gaan.

Ken je dat, dat je kind een leeftijd heeft waarop ze zichzelf te groot vinden om met jou “gezien”  te worden?

Afijn, we hebben een heerlijke middag gehad met als thema “Je bent mooi”, Danishá koos voor de workshop “kleur” waar we ontdekten dat we allebei een wintertype zijn.
Nu vind ik niet dat we ons in een hokje van wintertype, danwel in wat voor hokje ook moeten plaatsen, maar het is leuk om te zien en ook om te horen dat mensen het prettig vinden om zo’n advies te krijgen, omdat ze bijvoorbeeld niet van winkelen houden, en al helemaal niet zien wat hun wel of niet staat en eigenlijk niet weten wat ze zelf leuk vinden.

Na de workshop hadden we een dienst, mochten we luisteren naar Zoë en kregen we daarna een high tea met een envelopje. In dit envelopje zaten kaartjes met vragen, die je ondertussen kon bespreken met elkaar. Al met al een heerlijk ontspannen maar waardevol middagje met dochterlief.

Het mooie van deze middag vond ik het onderwerp, gezien ik met de meiden ook een bijbelstudie doe met als onderwerp “je bent waardevol” van Carianne Ros sloot dit mooi aan. Een onderwerp waar lang over door gepraat kan worden, maar dit keer lag de nadruk op hoe je als moeder omgaat met jezelf en wat je hiermee doorgeeft, bewust of onbewust aan je dochter.

Kijk eens naar onderstaand filmpje, en laat het eens binnen komen, wat doet dit met je?

Deel dit bericht op

Leave a Comment

Search
Scroll to Top