Nog wat spreuken en woensdagmiddag

Spreuken 6 was afgelopen maandag aan de beurt.

Hier kwam een mooi verhaal bij wat iemand gelezen had:

en ondertussen is het woensdag middag geworden.

Joshua had dit keer geen vriendje of vriendinnetje om mee te spelen, dus is hij gezellig mee geweest naar de kringloop winkel. Op een gegeven moment kwam hij bij me met de vraag of hij 1 euro mocht. Hij had zijn eigen centjes mee genomen, dus hij mocht van mij 1 euro mee nemen. Nog geen 5 minuten later stond hij achter mij…. Boe zegt hij, en hij gaf me een ketting, hij wilde zo graag wat voor mij kopen. Daar word je als mama toch heel blij van..

Het grappige is dat hij vorige week op de braderie ook al aan het struinen was naar iets voor mij, dus ik had al zo’n vermoeden. Samen even lekker geknuffeld, allebei helemaal happy.

Daarna nog even snel langs de supermarkt, eten halen voor de poes. Komen we binnen is het ruilmiddag voor de dierenplaatjes, en laten we die nou net niet bij ons hebben.
Nou heeft Joshua een vrij goed geheugen met dat soort dingen,dus hij ging wel even kijken welke hij nog moest hebben. We zijn met een stapel weer naar huis gegaan. 
Ik heb toen even snel een lijstje gemaakt, met de nummers die hij nog nodig had en toen zijn we op de fiets weer terug gegaan. 
Toch maar even een half uurtje nummertjes uitzoeken… 
Soms ben ik zo blij dat ik een lege dag in mijn agenda heb staan, ondanks dat ik die dan, in de loop van de dag wel vol gooi met, oh dat kan ik nog wel even doen, en dit kan ik nog wel even doen…
Dat moest dus maar even wachten, met als gevolg dat ik de meiden even lief heb aangekeken, Djaëla heeft voor mij de was op gehangen, zodat ik kon stofzuigen, en Danishá heeft haar eigen dingetjes op geruimd. Gisteren had ik meer gekookt dan nodig was dus dat kon weer op tafel. 
En zo komen we er wel,

En dan in de avond ook nog diploma uitreiking van Djaëla, mijn dag kon niet meer stuk.

Ondanks alle stress, heeft ze toch nu haar diploma in haar zak.
Ze wilde toch nog even op de foto toen we thuis kwamen, in haar jurk, en haar gympen…. En dat leggen we natuurlijk meteen vast, want djaela en jurk past eigenlijk niet in 1 zin…. hahahaha

Deel dit bericht op

2 gedachtes op “Nog wat spreuken en woensdagmiddag”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?