Over mij

Patrick en Natasja ldls;sfd;lsdfl;kfsd ';sfd ;'fds';fds'; s

Ik ben

Op 31 augustus 1975 werd ik geboren en gaf mijn moeder mij mijn naam Natasja. Vanuit het Gooi ben ik naar Flevoland verhuisd, waar ik nu woon, samen met mijn man Patrick. Wij hebben 4 kinderen waar we voor mogen zorgen.

Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan, zoals men tegenwoordig zou zeggen: "ik heb een aardig gevulde rugzak".

Opgevoed door mijn moeder, kreeg ik na enkele jaren een stiefvader. Zij kregen samen mijn "stief" broertje en zusje.

Het werd geen onbezorgde jeugd, maar ik heb me er door heen weten te slaan, heb geleerd om al vroeg op eigen benen te staan. Dit resulteerde er dan ook in dat ik met mijn 19e uit huis ging.

Mijn moeder is katholiek opgevoed, mijn oma nam mij mee naar de kerk als het kerst was, en tijdens mijn MBO studie leerde ik wat over de verschillende geloven in deze wereld. Uiteindelijk heb ik in 2005 een bewuste keuze gemaakt om verder te leven als "christen".

Op een roze wolk ging ik de eerste periode in, maar die roze wolk werd al snel wat donkerder. Gaandeweg de jaren heb, en ben, ik aan het leren om bijbel te lezen, dichter bij God te staan en wil ik leren begrijpen wat nou eigenlijk de bedoeling is van ons schepselen "de mens" en dan eigenlijk gewoon het "vrouw" zijn. Wat houd het nou eigenlijk in om "Christen" te zijn? je leven aan God te geven? Hem te volgen!

Ik denk dat wij namelijk heel wat kunnen betekenen in deze wereld, maar dan moet toch eerst duidelijk zijn hoe ons leven bedoeld is..

In deze ontdekkingstocht neem ik je graag mee, om te kijken hoe ik het ervaar, en misschien heb je er wat aan.

 

 

 

Natuurlijk leven in geloof

Ontstaan van mijn blog

In 2012 ontstond het gevoel dat ik een blog moest gaan starten. Dit heb ik in eerste instantie aan de kant geschoven, maar uiteindelijk ben ik toch begonnen. Via blogger maakte ik een account aan en toen begon het schrijven.

Mijn idee was, en is, dat ik mensen en eigenlijk voornamelijk vrouwen wil bereiken. Ik merkte namelijk in mijn eigen leven, dat het net is alsof je leven perfect moet zijn, dat de buitenwereld maar moet denken dat jij alles netjes op een rijtje hebt en de perfecte vrouw, moeder, werkneemster, huishoudster, kok, manager enz. enz. bent. Nee niets is minder waar, perfectie is heel moeilijk en eigenlijk niet nodig.

Met het schrijven van mijn blogs, wil ik je meenemen in mijn leven, mijn gedachten gang, en ik hoop dat ik je hiermee een hart onder de riem kan en mag steken, dat het je kracht geeft en misschien wel een andere kijk op het leven. Dat je je schaamte op zij mag zetten, en zelfverzekerder door het leven mag gaan. Dat je beseft dat er iemand is die van jou houdt, wat je ook doet. En dat dat de belangrijkste reden is om door te gaan in dit leven, hoe somber het er soms ook uit ziet.

 

Wees jezelf, blijf jezelf,

bouw en draag je steentje bij.

Er is er maar 1 die jou kan veranderen,

maar blind vertrouwen hoort daar wel bij.