Op 31 augustus 1975 werd ik geboren en gaf mijn moeder mij mijn naam Natasja. Vanuit het Gooi ben ik naar Flevoland verhuisd, waar ik nu woon, samen met mijn man Patrick. Wij hebben 4 kinderen waar we voor mogen zorgen.

Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan, zoals men tegenwoordig zou zeggen: “ik heb een aardig gevulde rugzak”.

Opgevoed door mijn moeder, kreeg ik na enkele jaren een stiefvader. Zij kregen samen mijn “stief” broertje en zusje.

Het werd geen onbezorgde jeugd, maar ik heb me er door heen weten te slaan, heb geleerd om al vroeg op eigen benen te staan. Dit resulteerde er dan ook in dat ik met mijn 19e uit huis ging.

Mijn moeder is katholiek opgevoed, mijn oma nam mij mee naar de kerk als het kerst was, en tijdens mijn MBO studie leerde ik wat over de verschillende geloven in deze wereld. Uiteindelijk heb ik in 2005 een bewuste keuze gemaakt om verder te leven als “christen”.

Op een roze wolk ging ik de eerste periode in, maar die roze wolk werd al snel wat donkerder. Gaandeweg de jaren heb, en ben, ik aan het leren om bijbel te lezen, dichter bij God te staan en wil ik leren begrijpen wat nou eigenlijk de bedoeling is van ons schepselen “de mens” en dan eigenlijk gewoon het “vrouw” zijn. Wat houd het nou eigenlijk in om “Christen” te zijn? je leven aan God te geven? Hem te volgen!

Ik denk dat wij namelijk heel wat kunnen betekenen in deze wereld, maar dan moet toch eerst duidelijk zijn hoe ons leven bedoeld is..

In deze ontdekkingstocht neem ik je graag mee, om te kijken hoe ik het ervaar. De gedachten die bij mij opkomen tijdens het bijbel lezen en de dingen die ik mee maak, schrijf ik graag en daaruit ontstaan mijn blogs.

Ik hoop dat je er van kan genieten, en misschien heb je er wat aan. Schroom dan ook niet om te reageren onder een blog, via het reactieformuier of mail me gewoon.

Liefs Natasja