Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Op 31 augustus 1975 werd ik geboren en gaf mijn moeder mij mijn naam Natasja. Vanuit het Gooi ben ik naar Flevoland verhuisd, waar ik nu woon, samen met mijn man Patrick. Wij hebben 4 kinderen waar we voor mogen zorgen.

Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan, zoals men tegenwoordig zou zeggen: “ik heb een aardig gevulde rugzak”.

Opgevoed door mijn moeder, kreeg ik na enkele jaren een stiefvader. Mijn moeder en hij kregen samen mijn “stief” broertje en zusje.

Het werd geen onbezorgde jeugd, maar ik heb me er door heen weten te slaan, heb geleerd om al vroeg op eigen benen te staan. Dit resulteerde er dan ook in dat ik met mijn 19e uit huis ging.

Mijn moeder is katholiek opgevoed, maar deed hier niets mee. Mijn oma nam mij mee naar de kerk als het kerst was. Tijdens mijn MBO studie leerde ik wat over de verschillende geloven in deze wereld. Uiteindelijk heb ik in 2005 een bewuste keuze gemaakt om gedoopt te worden en met Jezus te gaan wandelen.

Op een roze wolk ging ik de eerste periode in, maar die roze wolk werd al snel wat donkerder. Gaandeweg de jaren heb, en ben, ik aan het leren om bijbel te lezen, dichter bij God te staan en wil ik leren begrijpen wat nou eigenlijk de bedoeling is van ons schepselen “de mens” en dan eigenlijk gewoon het “vrouw” zijn. Wat houd het nou eigenlijk in om “Christen” te zijn? je leven aan God te geven? Hem te volgen!

Met het schrijven van mijn blogs, wil ik je mee nemen in mijn leven, mijn gedachten gang. Ik hoop je met mijn blogs een hart onder de riem te kunnen steken, dat ze je kracht geven en misschien wel een andere kijk op het leven geven, een bemoediging mogen zijn. Maar bovenal hoop ik dat je er van kan genieten.

Schroom niet om te reageren onder een blog, via het reactieformulier of mail me gewoon via natasja@natuurlijkleveningeloof.nl

Liefs Natasja

Scroll to Top