Sad goodbye’s……..

Gisteren was het dan zover, na 6 jaar trouwe dienst heb ik afscheid moeten nemen van onze vierwieler, de “Multivlaai”
6 jaar geleden gingen we op zoek naar een grotere auto omdat de 4e op komst was. De keuze viel op een rode Fiat Multipla. Mooi van lelijkheid maar wel super handig met 4 kids en alles wat daar altijd bij vervoerd word.
In de afgelopen 6 jaar heeft hij ons van hot naar her gebracht en deed vaak dienst als kleine vrachtwagen. Hele ikea ladingen gingen mee, het is me zelfs gelukt om 2 eenpersoons bedden te kopen en vervoeren op 1 avond. De jongens van het magazijn geloofde niet dat het in mijn auto paste maar dat heb ik die avond anders bewezen.

Het was een druilerige ochtend en naarmate ik dichter bij de garage kwam, merkte ik dat ik het toch eigenlijk niet leuk vond dat ik afstand moest doen van deze gekke auto.
Waar je al wel niet aan gehecht raakt ?!

Maar zonder tranen kon ik hem achterlaten en weer naar huis terug keren.
Komende weken heb ik geen auto voor de deur. Ik heb altijd geroepen dat dat ook niet nodig is, alles is hier in Lelystad op de fiets te doen, en heb ik ook een tijd op de fiets gedaan.
Nu merk ik toch dat dit luxe probleem er in geslopen is bij mij, en dat het toch wel handig is zo’n vierwieler die je overal naar toe brengt.
Komende weken ga ik mijn trouwe tweewieler maar weer eens te voorschijn halen, en nee hij is nog niet stoffig want hij is nog regelmatig gebruikt.
Nu nog het mooie weer want glibberen en glijden daar heb ik geen zin in.

Van de “sad goodbye’s” ga ik wel naar de  “sweet hello’s”
Het is nu ook al weer 6 jaar dat we in dit huis wonen, en ik vond het toch wel tijd voor een ander kleurtje op de muren. Na lang wikken en wegen zijn we uitgekomen op behang. We zijn bijna klaar maar het voelt nu al goed, net alsof we een ander huis hebben.

Manlief is hier een muurtje aan het behangen, zodra alles af is zal ik wat meer foto’s van ons stulpje gaan plaatsen.

En het was natuurlijk weer woensdag middag vandaag;
Op woensdag middag gaan onze meiden naar een vriendin van ons, Dieneke, om te knutselen met andere kinderen.
Joshua is dan thuis bij mij of bij een vriendje aan het spelen. Vandaag wilde ik wat leuks uit proberen met hem.
We hebben een schilderijtje gemaakt

Niet helemaal zoals ik het in mijn hoofd had (afgekeken van de plaatjes op het internet) maar wel leuk geworden. De kinderen hebben allemaal een kleurtje uitgezocht voor een hart en deze geschilderd. Het onderste hart is voor Patrick en mij uitgezocht en gekleurd.

Nu nog even lekker op de bank met manlief en dan ga ik de dag afsluiten.

liefs natasja

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?