Slowcooker en minimalisme

Ja Ja, het is weer maandag, na een weekje “blogstilte” ben ik er weer.

Vorige weekend werd het “kerstcadeau” van manlief bezorgd. Ieder jaar mag hij zelf wat uitzoeken via een cadeau carrousel, en dit jaar werd dat een slowcooker, iets waar ik al jaren naar kijk.

sloowcooker

Ik heb hem dan ook meteen in gebruik genomen, gezien de maandagmiddagen altijd druk zijn. Joshua tennist van 5 tot 6 uur, Danisha turnt van 7 tot 8 uur, en vaak sport ik om dezelfde tijd. Dus eten maken moet altijd ergens tussendoor gebeuren. Vaak deed ik in de ochtend alles klaar maken zodat het alleen maar warm gemaakt hoefde te worden in de avond uren, maar nu is daar dan de slowcooker, Eerst bibliotheek draaien op school en daarna de cooker aan, zodat we om 6 uur zo kunnen aanschuiven. Heerlijk. Vorige week aten we bietjes, vandaag is het rundvlees, maar ook brownies zijn prima te maken in deze cooker en wat dacht je van appelbosbessentaart….. Hij was heerlijk.

Maar ja zo’n apparaat neemt toch wel weer ruimte in in mijn keuken, nou had ik al in de planning dat ik grote opruiming in huis zou gaan houden, nu ik niet meer werk, dus nu was de keuken meteen aan de beurt. Vorige week stuitte ik op deze website over minimaliseren: Moeders minimalisme met een leuke printable die bij mij op de koelkast hang. Een leuke uitdaging voor komende maand.

Dag 1 had ik laatst al gedaan, net zoals dag 4, maar deze heb ik nog even dunnetjes overgedaan en nu dus nog maar 1 plank in plaats van 2 planken met bakjes. Dag 2 is ook aan de beurt gekomen, en dag 5 had ik in december al gedaan, toen ik besloot om een maandje even geen
Facebook te bekijken. Dag 10 had ik dus ook al uitgevoerd. Dag 14 was ik van het weekend aan begonnen omdat de indeling me niet beviel, nu is het net alsof er een bom is ontploft, maar geef me 1 dag en het is weer netjes. Afijn zo zijn er nog wat dagen die ik kan gaan doen, en wie weet spreekt het jou ook aan.

Je ziet, ik heb niet stil gezeten maar even met andere dingen bezig geweest.

Ik wens jullie alleen een hele fijne week toe.

Deel dit bericht op

1 gedachte op “Slowcooker en minimalisme”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?