Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

Valentijnsdag, wat doe jij?

Vandaag is het Valentijnsdag, en wat doe jij?

Ik ben een beetje “allergisch” voor dit soort dagen, vaderdag, moederdag enz. Van die dagen die ons verplichten om iets te doen. Dagen die van te voren zijn vast gesteld, en alle ideeën worden voorgedragen. En de prijzen voor een bosje bloemen o.d. zijn 2x zo hoog.
Nee, vroeger zei ik al tegen mijn ouders: “ik doe er niet aan mee, ik geef cadeautjes wanneer ik wil”.  De reden…….

Ik wil graag mijn liefde betonen aan de mensen die ik op mijn hart heb, en op de momenten dat ik denk dat het nodig is of dat ik het op mijn hart krijg. We hebben 365 dagen per jaar om lief te zijn voor elkaar, iedere dag liggen er leuke cadeautjes in de winkel. Het is aan jou om te zien wanneer iemand liefde, eventueel in de vorm van een cadeautje, kaartje, bloemetje, chocolaatje o.d. nodig heeft. Sta open voor dit soort moment, wees creatief, spontaan en liefdevol.

Wil dat zeggen dat ik het niet leuk vind? nee tuurlijk vind ik het stiekem wel leuk, en ben ik dankbaar als ik wat krijg, maar manlief weet gelukkig hoe ik er over denk en voelt zich dus ook niet verplicht om wat te doen.

Ik kan me dan ook nog heel goed herinneren, hoe ik als tiener, mijn eigen valentijnscadeautje had verzorgd. Ik wilde toen der tijd graag een hamstertje. Mijn vriendinnetje had namelijk baby hamsters, en die waren erg schattig. Helaas mocht dit niet van mijn ouders. In die periode werd het valentijn en kreeg ik een idee. Ik had zelf een kooitje gekocht, kocht ook een valentijnskaart en liet die door mijn vriendin schrijven. In de avond ging de hamster in de kooi en die werd door mijn vriendin in de ochtend voor de deur neer gezet. Toen ik de deur uit ging om naar school te gaan “vond” ik dus mijn valentijnscadeau. Ik dacht dat ik het briljant had verzonnen, maar mijn moeder had het vrij snel door, toch mocht de hamster blijven.

Niet mijn hamster maar toch even een leuk plaatje van een hamster

Je ziet, wees creatief, liefdevol en eerlijk.

Ik wens je een fijne Valentijns dag.

Deel dit bericht op

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on twitter

Leave a Comment

Scroll to Top