Wat natuurlijk lijkt, maar niet altijd natuurlijk voelt.

op 16 augustus mocht onze dochter bevallen van haar eerste kindje, een meisje. Ze gaf haar de mooie namen Ava-Lena, Daliyah. Wat een bijzondere ervaring om bij je dochter te mogen zijn tijdens haar bevalling, haar te ondersteunen en helpen en een klein nieuw leven ter wereld zien komen.

Voor mij een “vervroegd” verjaardagscadeau, want de 31e van augustus, mocht ik 44 jaar worden. Op deze dag waren 4 generaties samen, van oma tot kleinkind. Een bijzondere ervaring, 4 vrouwen samen, tussen de 66 en 0 jaar jong.

In de ochtend werd ik, door Joshua, verrast met een heerlijke aardbeientaart met 44 kaarsjes erop (eerst maar uitgeblazen voordat ik een foto maakte, anders hadden we geen taart meer). Mijn cadeautje van de kinderen was een bijbel, een HSV notitiebijbel. De avond afgesloten met een recept vanuit de Hello Fresh box, een feestmaal.

Mijn nieuwe bijbel, waarin ik weer heerlijk kan schrijven, notities kan maken tijdens het lezen en studeren. Een baby in huis, volgende week beginnen met een studie.. Het voelt voor mij als een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk, een nieuw avontuur.

Deel dit bericht op

3 thoughts on “Vier generaties.”

  1. Van harte gefeliciteerd nog. Wat een kostbaar geschenk hè. Heel mooie foto’s. Die laatste … ah, schattig. ben benieuwd naar de nieuwe Bijbel en je nieuwe studie. Nieuw begin met God. xxx

Leave a Comment

Search
Scroll to Top