Waar zijn mijn zegeningen??

Ben jij ook wel eens op zoek naar jouw “Blessings”? vraag je je wel eens af: waar zijn mijn zegeningen??

Waarom loopt alles zoals het loopt? waarom heb ik de ene tegenslag na de andere?  God waar bent u?  of denk je wel eens: God bestaat u wel echt??

Laura Story heeft een lied hierover gezongen, en zo af en toe hoor ik dat voorbij komen en word ik even “stil” gezet.

Tekst van het lied Blessings

Waarom zijn we zo zoekende? waarom twijfelen we?  Er staat toch duidelijk dat Hij aanwezig is, je nooit alleen laat, je kent, Psalmen 139 is daar een mooi voorbeeld van.

Ook ik heb mijn periodes van twijfel, terwijl ik weet dat ik niet hoef te twijfelen. Dat ik mag vasthouden aan Zijn beloftes, die allemaal verwoord staan in dat ene boek.

Elke dag leer ik nog bij, elke dag moet ik lezen om Hem beter te leren kennen, om zijn beloftes en boodschappen te leren kennen en begrijpen. Ik praat erover met anderen en bid, om te ontdekken wat iets betekend of wat ik met de teksten kan. Stapje voor stapje leer ik bij.

Het mooie van dit bijleren is dat ik hierdoor steeds vaker en sneller geduld heb om op Hem te wachten, om in te zien dat mijn planning niet altijd de juiste is, maar ook om mijn zegeningen te zien. En die zegeningen komen soms in pijn en verdriet, soms zie ik ze niet door mijn eigen gemaakte wereldse beeldvorming, maar zolang ik blijf bidden zal ik ze zien.

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?