Waar zijn we nou allemaal mee bezig…….

Het nieuwe jaar is nog niet begonnen of iedereen loopt alweer te rennen en vliegen.

De doelen voor komend jaar zijn gesteld, en moeten eigenlijk liever gister dan vandaag al behaald zijn….
We hebben nog 341 dagen te gaan……….
Dat is toch nog heel lang? of vergis ik me nu???
Krijg het gevoel dat ik in de achteruit stand sta met al die mensen om me heen, maar het voelt wel helemaal goed.
Ik zat me van de week ook echt af te vragen, wat brengt meer plezier; de zomer waarin kinderen lekker buiten spelen of de winter, als ze echt naar buiten willen om gek te doen met de sneeuw, sneeuwpoppen maken, me de slee rondjes rennen, de hond die helemaal hieperdepiep is omdat er sneeuw ligt…
En als ik daar dan bij stil sta, dan voel ik dat mijn mond langzaam die glimlach gaat vertonen, daar word ik blij van.
Helaas wilde mijn hormonen hier afgelopen paar dagen even niet aan mee werken, en dan ben je ineens een stukje minder blij. Gezien ik niet aan voornemens doe, had ik wel besloten dat ik eigenlijk klaar ben met die gekke hormonen, waar wij vrouwen regelmatig last van hebben.
“Dit gaan we niet meer doen”!!!!
Vanmorgen dus even lekker relax achter de pc gaan zitten en naar een preek van Joyce Meyer geluisterd.
Dit gaf me weer een boost om door te gaan.
Waarom laten wij ons altijd zo op ons kop zitten met regels, was een belangrijke boodschap van Joyce.
Kijk eerst naar jezelf, kan en wil je iets doe het dan, maar soms kan je iets en wil je het ook wel maar is het verstandig om toch nee te zeggen.
Er zijn namelijk meerdere mensen op deze aarde, laat staan in je eigen omgeving, die hetzelfde kunnen als jou. En ja dat is soms frustrerend dat iemand anders kan wat jij ook kan, en dat ze soms nog beter zijn dan jou ook. So be it…. Laat LOS
Weet je wat dat voor opluchting geeft, mij een heleboel in ieder geval.
En hier komen dan weer spontane ideeën uit voort zoals een zondag middag even verstand op nul en aan de vogeltjes denken.
 en wat doe je op je woensdagmiddag, kids thuis en je schoonmoeder komt eten brengen voor die avond….
gewoon lekker knutselen, verstand op nul en gaan….. je ziet wel wat het word als je klaar bent 😉
liefs Natasja

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?