Galerie klusdag

Wat doe je met regen??

Het is de laatste week dat Patrick vrij is, er lagen nog wat klusjes in huis te wachten, dus wat doe je met dit Hollandse weer? juist ja, klussen…

De radiatoren beneden gaven niet genoeg rendement om het warm te krijgen, dus hadden we nieuwe gekocht. Er zou dan ook een “stoelendans” van radiatoren komen in het huis, want op zolder, op de kamer van Danishá, hing een mega grote radiator, die veel warmte gaf en die we daar weg wilde hebben.

slaapkamer danisha

Je ziet, hij is van super groot, naar een stuk kleiner gegaan. Maar verassing nummer 1, er moet geschilderd worden.

In de gang beneden hing een ienie minie radiator dus daar kan dan mooi een verwarming vanuit de woonkamer heen.

Radiator in de gang vervangen
Maar ook hier een verassing; Ook hier moet geschilderd gaan worden

Terwijl Patrick de radiatoren ging vervangen, ben ik verder gegaan met onze slaapkamer. Enkele weken geleden was ik begonnen met opnieuw behangen, maar door een val op mijn knie heb ik niets meer kunnen doen.

Ook hier kwam de schilder verassing om de hoek kijken, maar die heb ik opgelost door alles gewoon wit te behangen. De muur was zo gehavend dat schilderen er niet uit zou zien.

slaapkamer verassing                                       slaapkamer

Afijn, druilerig weer, wij zijn aan de klus gegaan.

De radiatoren hangen, op 1 na, die was nog niet geleverd. De slaapkamer is bijna klaar en wit behangen. Alles heeft ook meteen een andere plek gekregen, dus ik kon mijn creatieve ikje weer aan het werk zetten.

Heerlijk alles opruimen. Dit deed ik al door het huis heen door spullen weg te doen, maar op deze manier opruimen en alles inrichten zoals we het fijn vinden (na 10 jaar vonden we dat dat wel eens mocht) geeft ook rust in mijn hoofd. Ruimte voor andere dingen.

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?