Weer een periode voorbij..

2 jaar geleden, liepen we met z’n allen naar school, om te kijken naar de musical van Djaëla. Ons meisje werd een meid en mocht naar de middelbare school.

Een nieuw tijdperk startte, Djaëla ging naar de middelbare school en Joshua mocht starten op de basisschool.
Vanmiddag kreeg Djaëla haar rapport, zij gaat nu naar de 3e klas net zoals Joshua. En ach dat verschil in niveau daar praten we nu maar even niet over 😉

Daarnaast mogen we vanavond nog een tijdperk afsluiten en openen. Het tijdperk van Delaná, ook zij mag de musical opvoeren vanavond, en gaat na de zomervakantie ook naar de middelbare school. Wat worden kleine meisjes (snel) groot.

Voor de meiden een spannende tijd, voor Djaéla houdt dit in dat het allemaal veel serieuzer gaat worden, zo het jaar voor haar examen. En Delaná, ja die gaat na de zomer op het fietsje naar een andere school. Nieuwe klas, nieuwe vrienden, huiswerk, en dat alles in een “vreemde” omgeving.

Al die jaren zie je de meiden groeien van klein naar groot. Nu mogen we ze begeleiden naar het jong volwassen worden. Ook daar is een schone taak voor ons als ouders weg gelegd. We doen ons best, bidden voor ze en proberen het goede voorbeeld te geven. In de hoop dat ze uit mogen groeien tot mooie, fijne persoonlijkheden die op weg mogen met onze “Vader”.
Een voorbeeld van liefde mogen zijn naar buiten toe.

Maar nu eerst vanavond maar dit hoofdstuk afsluiten, misschien nog wel een traantje laten, en dan op naar het volgende hoofdstuk….

Oh jee, over 2 jaar mogen we dit nog een keer mee maken…………………..
Dan is het één naar de middelbare en (waarschijnlijk) één klaar op de middelbare…

Deel dit bericht op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij!

Nieuwsbrief ontvangen?